Mark Knopfler – Down The Road Wherever

Dziewiąty solowy album Marka Knopflera, „Down The Road Wherever”, zostanie wydany 16 listopada przez British Grove / Virgin EMI Records.

Mark Knopfler – Down The Road Wherever TRACKLIST:
01. Trapper Man
02. Back On The Dance Floor
03. Nobody’s Child
04. Just A Boy Away From Home
05. When You Leave
06. Good On You Son
07. My Bacon Roll
08. Nobody Does That
09. Drovers’ Road
10. One Song At A Time
11. Floating Away
12. Slow Learner
13. Heavy Up
14. Matchstick Man

„Down The Road Wherever” będzie dostępny w czterech formatach, w tym Standard CD, Deluxe CD, 2LP i Deluxe LP Box Set.
Płytę można zamówić już dziś w sklepie i od razu otrzymać utwór „Good On You Son”.

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.